Gotime – Det smarta valet oavsett storleken på er bilpark

Gotime Logotyp Körjournal

Vi på Gotime brinner för att ge våra kunder en personlig service!

Gotime har elektroniska körjournaler både med och utan månadskostnader och det är vi ensamma om på marknaden, det spelar ingen roll om ni har 1 eller 12 000 bilar i er bilpark. Vi kan också mäta andra saker som t.ex. temperatur och luktfuktighet i en trailer, vi har enheter för allt och vi har definitivt en lösning för just er. Kundanpassat kan man säga.

Det är kul att kunna lösa ett jobbigt problem som extremt många har med körjournaler och kontroll av bilparker på ett enkelt sätt.
Vårt mål är alltid att sätta kunden i centrum av våra produkter och tjänster.

Det ska bara vara att sätta enheterna i bilen och sedan bara köra utan att behöva bekymra sig mer över körjournaler. Vi arbetar ständigt med utvecklingen av våra produkter.

Gotime är ett företag med båda fötterna på jorden som arbetar för att göra ert arbete lättare och därför erbjuder vi fri personlig support via telefon och mejl, har man frågor så finns vi här för att svara på dem, vi har över 10 års erfarenhet när det kommer till tracking och regler kring bland annat körjournaler.

Vi finns här för både de som använder bilarna men också de som administrerar. Våra elektroniska körjournal används i bilar hos allt från småföretagare, kommuner till multinationella företag. Företags behov skiljer sig vida åt. Vi hjälper företag i alla branscher, allt från Transport till Städ- och Byggföretag.

Vår elektroniska körjournal X-Route fungerar i hela världen tack vare att det finns GPS-täckning över hela planeten!

Vårt lager finns i Jönköping som är Sveriges logistikcentrum vilket innebär att våra leveranser bara brukar bara ta någon arbetsdag för att komma fram till er. Ni kontaktar oss eller lägger själva en beställning på vår hemsida om ni senare ska utöka er bilpool i framtiden och behöver extra enheter.

INGA MÅNADSKOSTNADER FÖR X-ROUTE!

Vi tar inte ut någon månadsavgift från dig som kund för vår X-Route enhet, det behövs inte för att få fram en elektronisk körjournal om det är enda målet och man inte vill föra över data trådlöst eller övervaka bilar, för då krävs det nämligen ett SIM-kort.

Det kan i vissa fall med poolbilar och större bilparker göra upplevelsen smidigare att ha en uppkopplad enhet, vi har lösningar för detta också.

X-Route kopplas in till en dator med medföljande sladd och programmet man använder för att föra över resorna laddas ned från vår hemsida.
Körjournalen är komplett och behöver egentligen ingen handpåläggning. Man får enkelt ut körjournalen till Excel eller som .pdf-dokument. Det är också möjligt att exportera ut all möjlig annan data.

Vi säljer huvudsakligen vår elektroniska körjournal via hemsidan eller telefon vilket gör att vi kan hålla ett lågt pris.
Om ert företag önskar en presentation så bokar vi in det.
X-Route är extremt enkel att använda, bara att lägga in den elektroniska körjournalen i bilen och köra!

Ta emot körjournal i bil

SÄKERHET & INTEGRITET

Gotime säljer aldrig spårningsdata om var du har varit med din bil till 3:e part!
Vi är väldigt måna om våra kunders integritet.

Alla våra enheter fungerar var du än befinner dig på jorden.

Våra produkter har köpts av över 10 000 företag, vi finns bland annat hos: Husqvarna, Schenker, Postnord, Cramo, Foodora, Scania, Boliden, Svensk Fastighetsförmedling, Skanska, MatHem, Vattenfall, Koenigsegg, Svenska Kyrkan, ICA, Peab, Hello Fresh, Holmgrens, Skanska, Porsche Center, Bukowskis, Bravida, HSB samt ett mängder av kommuner och väldigt många andra företag.

SKATTEVERKET

Vi har från flera företag både före och efter starten av Gotime hört skräckhistorier om hur Skatteverket har hört av sig till företag och ombett dem att skicka in sina körjournaler, räkna med att de kommer att gå igenom körjournalen extremt noggrant. Resultatet för de som inte hade sina körjournaler i ordning blev höga böter, både för företaget och den enskilda anställda som får betala.  X-Route och au2box fungerar som en försäkring då man kan vara trygg att körjournalerna finns tillgängliga den dagen Skatteverket knackar på dörren.

Skatteverket kan enkelt se om en körjournal är gjord i sista stund eller om någonting inte stämmer, de jämför bland annat mätarställningen från besiktning mot körjournalen eller mot bensinkvitton om de gör en revision på bolaget. Så se till att ha ryggen fri och använd er utav elektroniska körjournaler snarast för att göra arbetslivet mindre stressigt.

Visste du att?

Jorden roterar runt sin egen axel i förhållande till stjärnorna med en hastighet av 1 674,4 kilometer i timmen vid ekvatorn.

Ändå så klarar vi att pinpointa bilar och föremål på en karta live, teknik är fantastiskt!

Kontakta oss

Vi har mer än 10 års kunskap kring uppkopplade bilar

Vill du veta mer om våra lösningar?

Ring oss!

010 – 33 00 559