Elektronisk körjounal, vem kommer på en sån sak?

Gotime Logotyp Körjournal

Vi är experter på körjournaler men vad vi verkligen brinner för är att ge våra kunder en  fantastisk personlig service!

Gotime AB är ett företag med rötterna i Jönköping som grundades i slutet av 2011 som enskild firma och ombildades till Aktiebolag år 2014.
Vår VD heter Gustaf Frostsköld och det är han som har tagit fram X-Route och vänt hela körjournalsbranschen uppochner för mindre företag.

Vi har vuxit och är nu ett gäng kreativa och drivna människor som arbetar på Gotime och vi trivs verkligen i vår bransch, det är kul att kunna lösa problem som extremt många har på ett enkelt sätt, vårt mål är att det ska bara vara att sätta enheterna i bilen så är det klart, inga installationer ska behövas.

Vi är ett företag med båda fötterna på jorden som arbetar för att göra arbetet med körjournaler lättare och därför erbjuder vi fri support, har man frågor så finns vi här för att svara på dem.

Vi finns här för både de som använder bilarna men också de som administrerar. Vår elektroniska körjournal sitter bland annat i bilar hos småföretagare, kommuner och multinationella företag.

Vår elektroniska körjournal fungerar i hela världen tack vare att det finns GPS-täckning över hela planeten!

Vårt huvudkontor finns i Jönköping som är Sveriges logistikcentrum vilket innebär att våra leveranser bara brukar ta 1 arbetsdag komma fram till dig om ordern läggs innan kl 16.00.

Vårt lager ligger granne med Posten och deras logistikcenter vilket gör att vi kan snabbt få iväg din leverans när du har lagt din beställning.

Vi försöker att alltid ha minst 200 X-Route enheter på lager och minst 100 au:box och au2:ID.

INGA MÅNADSKOSTNADER

Vi tar inte ut någon månadsavgift från dig som kund för vår X-Route enhet som så många andra företag då vi inte tycker att det behövs för att få fram en elektronisk körjournal om det är enda målet.
Det kan i vissa fall med poolbilar och större bilparker göra upplevelsen smidigare att ha en uppkopplad enhet, nu kan vi erbjuda au2box för dessa kunder vilket är väldigt roligt. En produkt utvecklad i Jönköping som finns i tiotusentals bilar.

X-Route kopplas in till en dator och med det medföljande programmet för man över resorna, körjournalen är blir sedan direkt komplett och behöver egentligen ingen handpåläggning. Man för enkelt över körjournalen till Excel och liknande program.

Vi säljer huvudsakligen vår elektroniska körjournal via hemsidan eller telefon vilket gör att vi kan hålla ett lågt pris. Om ert företag önskar ett besök så är vi inte omöjliga, våra besök brukar inte vara så länge då produkten är så extremt simpel, bara att lägga in den elektroniska körjournalen i bilen och köra men det är ju alltid trevligt att få ett ansikte på sina kunder.

SÄKERHET & INTEGRITET

Gotime AB säljer ingen spårningsdata om var du har varit med din bil till 3:e part som tyvärr vissa mindre seriösa aktörer på marknaden gör. Vi kan inte ens se era resor utan allt sparas lokalt på er dator. Vi är väldigt måna om våra kunders integritet.
Enheten fungerar över hela världen där det finns GPS-täckning.

Vår körjournal sitter hos tusentals företag, bland annat: Porsche, Koenigsegg, Cramo, Svensk Fastighetsförmedling, Svenska Kyrkan, ICA, Peab, Skanska, Bukowskis samt ett antal kommuner och mängder av mindre tjänsteföretag som byggare och målare.

SKATTEVERKET

Vi har från flera företag både före och efter starten av Gotime hört skräckhistorier om hur Skatteverket har hört av sig till företag och ombett dem att skicka in sina körjournaler, räkna med att de kommer att gå igenom körjournalen extremt noggrant. Resultatet för de som inte hade sina körjournaler i ordning blev höga böter, både för företaget och den enskilda anställda som får betala.  X-Route och au2box fungerar som en försäkring då man kan vara trygg att körjournalerna finns tillgängliga den dagen Skatteverket knackar på dörren.

Skatteverket kan enkelt se om en körjournal är gjord i sista stund eller om någonting inte stämmer, de jämför bland annat mätarställningen från besiktning mot körjournalen eller mot bensinkvitton om de gör en revision på bolaget.