X-ROUTE placeras i fordon som behöver en körjournal.

Vår kostnadsfria dubbelhäftande kardborre gör enkelt att du kan fästa enheten i bilen och enkelt plocka ut den.

 

Gotime-Volvo

 

Storleksmässigt är X-ROUTE mindre än en liten Solstickan tändsticksask vilket gör det lätt att placera den i bilen där du önskar, dessutom är den snygg!

Se till att den ligger synligt för satelliter och inte i handskfacket så är du säker på att den sparar din körjournal.

 

volkswagen-Gotime

 

När du vill skriva ut en körjournal kopplar du bara in enheten i datorn och trycker på importera i vårt program som följer med kostnadsfritt.

Alla resor förs nu över till programmet från X-ROUTE och man kan se alla adresser och även titta på karta var bilen har varit.

Har ni flera enheter på företaget så får varje bil en egen användare i programmet.

 

Tesla-Gotime

I programmet kan du enkelt göra företagsresor till privata resor eller redigera adresser. När du känner dig klar så kan du enkelt föra över alla resor till Excel eller annat program för kalkylark, vi stödjer alla!

När körjournalen är överförd till så bestämmer du själv vad du vill göra med den, skall den arkiveras eller ska den skickas till till ekonomiavdelningen alternativt redovisningsbyrån?

Alla uppgifter som skatteverket önskar finns med i körjournalen, inga konstigheter!

 

Revisorer, ekonomiavdelningar och Skatteverkskontor över hela Sverige blir gråtfärdiga av gjädje när de ser körjournaler från vår enhet.
Nära och kära kommer vara glada över att de som använder vår enhet har fått tillbaka håret efter att ha slitit i det varje gång körjournalen ska in, tyvärr kan vi inte göra någonting åt naturligt hårbortfall, men vem vet vad vi ger oss på härnäst…


EXEMPEL: Slutet på månaden närmar sig och redovisningsbyrån vill ha din körjournal.

X-ROUTE enheten tas med från bilen och kopplas in datorn med den medföljande kabeln, resorna förs över och kan sen ses både som körjournal eller på karta.
Det går att redigera milersättning, adresser, traktamente, förare, mätarställning och datum m.m.

Klicka på ”Exportera till Excel”-knappen i programmet och du har en färdig körjournal som du kan skicka via E-post eller skriva ut.


 

 

Integritet är viktigt för oss, därför sparas alla resor lokalt på din dator och vi har ingen tillgång till dem och kan inte sälja vidare data om var ni befinner er som så många andra företag gör idag.

Med vår enhet slipper man hålla koll på dina resor utan kan lägga tid på det som är värdegivande för företaget.

Den största fördelen med att köpa en enhet av oss är att slippa sitta och skriva sin körjournal för hand vid varje resa och kolla upp adresser eller att skrapa ihop en körjournal med hjälp av Google Maps i all hast.

 

+


Allt ingår i engångskostnaden på 2990:- och körjournalen är godkänd av Skatteverket.

Se exempel nedan från programmet vår körjournal.

X-route Elektronisk körjournal

  • Steg 1 Ladda ner och installera X-Route Manager från vår hemsida under "Support" i menyn. I detta program kan du bland annat redigera körjournalen och se alla resor på karta.

  • Steg 2 Ladda X-Route enhetens batteri fullt, fungerar med alla USB-uttag. Den röda LED lampan visar att enheten laddas.

  • Steg 3 Sätt på enheten första gången genom att trycka på den enda knappen som finns i mitten på enheten i 2 sekunder. En blå LED-diod visar att enheten är påslagen. Enheten sätts automatiskt på när bilen börjar rulla eller när den får ström efter den har lagts i bilen.

  • Steg 4 Se till att ha fri sikt när du söker efter satelliter med enheten. När X-Route enheten loggar en position blinkar den blå samt den röda LED indikatorn samtidigt.

  • Steg 5 Placera enheten där du önskar i bilen med den medföljande dubbelhäftande kardborren. Enheten kan laddas konstant från 12V-uttaget med USB för en permanent lösning.

  • Steg 6 Koppla enheten till din dator för att importera körjournalen som du sedan kan redigera, det går även att genom vår kartfunktion följa alla resor eller exportera ut till Excel för utskrift.