X-Route placeras i fordon som behöver en körjournal. Med i leveransen hittar du en liten bit dubbelhäftande kardborre från 3M som gör det enkelt att fästa enheten i bilen och samtidig snabbt och smidigt plocka ut den när resorna ska föras över till en dator.

Storleksmässigt är X-Route mindre än en liten tändsticksask vilket gör det lätt att placera den i bilen där du önskar, dessutom är den snygg! Se till att den ligger synligt för satelliter och inte i handskfacket så är du säker på att den sparar din körjournal.   

 


 

När du vill skriva ut en körjournal kopplar du bara in enheten i datorn och trycker på importera i vårt program som följer med utan extra kostnad. Alla resor förs nu över till programmet från X-Route och man kan se alla adresser och även titta på karta var bilen har varit.

Har ni flera enheter på företaget så väljer man bara vilket reg. nr. man skall importera till i programmet.  Väl inne i programmet kan du enkelt ändra företagsresor till privata resor eller lägga till kommentarer. När du känner dig klar så kan du föra över alla resor till Excel eller annat program för kalkylark, vi stödjer alla!
När körjournalen är öppnad i t.ex. Excel så bestämmer du själv vad du vill göra med den, skall den skrivas ut för att sättas i pärm eller ska den skickas till till ekonomiavdelningen alternativt redovisningsbyrån?
Alla uppgifter som Skatteverket önskar finns med i körjournalen, inga konstigheter!
Revisorer, ekonomiavdelningar och anställda på Skatteverket över hela Sverige blir gråtfärdiga av gjädje när de ser körjournaler från vår enhet, de är vana vid skokartonger med Post-It lappar, om de har tur.

 


EXEMPEL:
Slutet på månaden närmar sig och redovisningsbyrån vill ha din körjournal.

X-Route enheten plockas ut från bilen och kopplas in till datorn med den medföljande kabeln, resorna förs över med en knapptryckning och kan sen ses som körjournal eller om man vill titta på resorna på Google Maps. Det går bland annat att redigera milersättning, adresser, traktamente, förare, mätarställning och datum.

Efter att ha fört över resorna klickar man på “Exportera till Excel”-knappen i programmet och du har en färdig körjournal som du kan skicka via E-post eller skriva ut.


Tesla-Gotime


Integritet är viktigt för oss, därför sparas alla resor lokalt på din dator och vi har ingen tillgång till dem och kan inte sälja vidare data om var ni befinner er som så många andra företag gör idag. Med vår enhet slipper ni hålla koll på resorna, istället kan ni lägga tid på det som är värdegivande för företaget.
Den största fördelen med att köpa en enhet av oss är att slippa sitta och skriva sin körjournal för hand vid varje resa och kolla upp adresser eller att stressa ihop en körjournal i slutet av månaden eller när Skatteverket gör en revision vilket kan ta flera dagar om det ska stämma någorlunda. 


 

Allt ni behöver ingår i engångskostnaden på 2490:- och körjournalen är godkänd av Skatteverket

 

BESTÄLL X-ROUTE

X-route Elektronisk körjournal

  • Steg 1 Ladda ner och installera X-Route Manager från vår hemsida under "Support" i menyn. I detta program kan du bland annat redigera körjournalen och se alla resor på karta.

  • Steg 2 Ladda X-Route enhetens batteri fullt, fungerar med alla USB-uttag. Den röda LED lampan visar att enheten laddas.

  • Steg 3 Sätt på enheten första gången genom att trycka på den enda knappen som finns i mitten på enheten i 2 sekunder. En blå LED-diod visar att enheten är påslagen. Enheten sätts automatiskt på när bilen börjar rulla eller när den får ström efter den har lagts i bilen.

  • Steg 4 Se till att ha fri sikt när du söker efter satelliter med enheten. När X-Route enheten loggar en position blinkar den blå samt den röda LED indikatorn samtidigt.

  • Steg 5 Placera enheten där du önskar i bilen med den medföljande dubbelhäftande kardborren. Enheten kan laddas konstant från 12V-uttaget med USB för en permanent lösning.

  • Steg 6 Koppla enheten till din dator för att importera körjournalen som du sedan kan redigera, det går även att genom vår kartfunktion följa alla resor eller exportera ut till Excel för utskrift.