Vår elektroniska körjournal X-Route togs fram 2011 för att det är alldeles för krångligt för bilförare att göra sina körjournaler, ofta så skrivs de för hand, ibland skrivs de inte alls. Tanken är att ge företag ett alternativ till den tidskrävande körjournalen som skrivs för hand. Anställda kan sätta av mer tid till vinstgenerande arbete som gynnar företaget då den anställde kan plocka hem den där stora viktiga ordern på fredagseftermiddagen istället för att försöka fylla i sin körjournal i sista minuten, eller helt enkelt för att ta bort ett onödigt och tidskrävande moment från det vardagliga arbetet. Vi har över 9000 nöjda företag i Sverige som kunder. Enheten är gjord för att användas, det medföljer smidiga tillbehör till enheten så att den enkelt kan fästas med dubbelhäftande kardborre i och därmed en extremt smidig installation. Det är bara att starta vår elektroniska körjournal en gång och lägga den i bilen sedan sköter den alla start och stopp själv, när man vill ha körjournalen så stoppar man bara in den i datorn för över informationen till det medföljande programmet.

 

Vad ingår?

  • USB-Sladd för överföring av resor till dator samt laddning
  • Silikonskal för extra skydd till enheten
  • Dubbelhäftande kardborre för enkel infästning i bilen
  • Support via telefon och mejl
  • Uppdateringar till programvar
  • Fri frakt
  • Livstids garanti

Används yrkesbilarna för privata resor?
Skenar kostnaderna för drivmedel och fordon iväg nu när det är rekordpris på bränsle?
Kämpar ni fortfarande med att få de handskrivna körjournalerna gjorda?

Gotime är Sveriges ledande leverantör av elektroniska körjournaler utan månadsavgifter. Genom en smart teknisk lösning dokumenterar körjournalen alla körningar automatiskt via GPS på det interna minnet, varken företag eller anställda riskerar en skattesmäll. Minska på era drivmedelskostnader och öka servicen mot era kunder. Körjournalen fås ut genom att koppla in enheten till datorn och den är fullt redigerbar om man t.ex. inte vill ta bort adressen för privata resor. Det är inget SIM-kort i enheten och det är en av anledningarna till varför vi inte tar ut någon månadskostnad.
Det är inga månadsavgifter eller andra avgifter, enheten köps genom vår hemsida och leveranstiden är ca 1-2 arbetsdagar och levereras direkt till dörren på ert företag med Posten, fri frakt! Det är bara att sätta igång enheten första gången och sen ut och köra!
Ingen installation på verkstad krävs, den extremt lilla trådlösa enheten fästs med kardborre där du själv önskar öppet i bilen och kan lätt tas med in för att kopplas in till en dator.

Den lilla X-Route enheten sparar automatiskt alla dina resor och stopp i en samlad körjournal, automatiskt och godkänt av Skatteverket!


Det går att koppla enheten till 12V med den medföljande USB-kabeln så att enheten sätts på tillsammans med tändningen samt får konstant laddning men då måste enheten ändras från att sättas på genom rörelse som är standard.

Batteritiden vid loggning av position var 10:e sekund: 1h körning per dag = 10 veckor 2h körning per dag = 6 veckor
Det går i programmet att ändra enhetens loggningsintervall för att spara batteri, det går också att koppla enheten till bilens 12V/Cigarettuttag.

Enhetens minne klarar att lagra flera månaders körning innan den måste tömmas. Körs inte bilen så drar det varken på batteriet eller det inbyggda minnet då enheten automatiskt sätts i standby läge och väntar tålmodigt på nästa resa med bilen och sätts igång automatiskt när bilen börjar rulla eller när tändningen sätts på om X-Route är inkopplad till bilens 12V-uttag.

 

 

TRYCK PÅ BILDEN FÖR ATT SE ETT EXEMPEL PÅ HUR KÖRJOURNALEN SER UT EXPORTERAD TILL EXCEL FRÅN VÅRT PROGRAM!Elektronisk körjournal Excel

Såhär ser körjournalen ut när man har exporterat den till i Excel. Om man vill redigera resor så görs det i programmet och sen trycker man bara på exportera efter man valt de resdatum som ska exporteras.

 


 

Vi har tagit fram väldigt smart och prisvärd elektroniska körjournal, med ett pris på bara på 2490:- då vi nu ger er 500:- rabatt är det en extremt billig försäkring gentemot Skatteverket för att se till att inte få stora bötesbelopp eller skönstaxeras bilens förmånsvärde i efterhand! Gör som över 9000 företag i Sverige och släng pappersjournalerna om de ens finns och skaffa en elektronisk körjournal från oss på Gotime, vi är det självklara valet prismässigt och funktionsmässigt för alla företag med bilar i Sverige. Vi har jobbat med elektroniska körjournaler sedan 2011!

 


Vi är de ensamma på den Svenska marknaden att erbjuda både en elektronisk körjournal utan månadskostnad som heter X-Route samt en uppkopplad lösning med månadskostnad som heter au2box.

Vår uppkopplade lösning au2box och kostar 159:- per månad och då nås alla resor online och bilarna går att spåra. Det går också att trycka på en knapp i bilen för att välja mellan privat- eller företagsresa samt använda ID-tagg för att identifiera förare om flera använder samma bilar. Ring eller mejla oss för att veta mer om au2box alternativt för att lägga en beställning!

 

 

Just nu 500:- rabatt på X-Route med livstids garanti!

 

BESTÄLL X-ROUTE UTAN MÅNADSKOSTNAD FÖR 2490:-

 

X-route Elektronisk körjournal

Dimension3.8 cm x 3.8 cm x 1.3 cm (mindre än en liten tändsticksask)
Vikt36.8 g
ChipSiRF StarIII lågenergi chip (samma som Garmin & TomTom använder)
AntennInbyggd GPS patch antenn
BatteriKraftfullt 750 mAh Lithium-ion batteri
LED-lamporBlå & Röd
Kall start< 25 sekunder
Varm start< 1 sekund
AnslutningsgränssnittUSB 1.1 för PC anslutning
Arbetstemperatur-20 °C till + 50 °C
VattentåligJa
RörelsesensorJa
OperativsystemWindows 2000, XP, Vista, 7, 8 samt 10.
Funktionalitet till Mac kommer inom kort, fungerar idag med Boot Camp, VMware och liknande tjänster för att få Windows på en Mac.
Horisontal PositionsnoggrannhetHastighetsnoggrannhetTid för första fixeringMottagareKänslighetEffektSystem Integration
Autonom <2.5 mHastighet <0.01 m/sHet start - Autonom <1sSpårning - L1, CA kodAutonom anskaffning -142 dBmKontinuerlig autonom drift - 62 mWI/O gränssnitt - UART
SBAS <2.0mKurs <0.01°Varm start - Autonom <25 sKanaler - upp till 20Spårning -159 dBmTricklePower - 40 mWExtern referensklocka - 16.369 och 26 MHz
Kall start - Autonom <35sMaximal uppdateringsfrekvens - 1 HzRTC input - 32.768 kHz
Med SiRFnstantFix - 5sMaximal höjd/hastighet - <18 288 m /<1 151 km h
Protokoll som stöds - SiRF Binary, NMEA