Elektronisk körjounal, vem kommer på en sån sak?

Vi är experter på körjournaler men vad vi verkligen brinner för är att ge våra kunder och potentiella kunder en fantastisk service!

Gotime AB är ett företag med rötterna i Jönköping som grundades i slutet av 2011 som enskild firma och ombildades till Aktiebolag år 2014.
Vår VD som syns på bild nedan heter Gustaf Frostsköld och det är han som har tagit fram vår produkt och vänt hela körjournalsbranschen uppochner. Allt detta gjorde han på fritiden vid sidan av sitt heltidsjobb till en början, en sann entreprenör!

Nu har vi vuxit till 6 personer som arbetar på Gotime och vi trivs verkligen med vår bransch, det är kul att kunna lösa ett problem som extremt många har på ett enkelt sätt, det är bara att köpa vår enhet och lägga i bilen så är det klart.
Vi är ett företag med båda fötterna på jorden som arbetar för att göra arbetet med körjournaler lättare och därför erbjuder vi fri support, har man frågor så finns vi här för att svara på dem.

Vi finns här för både de som använder bilarna men också de som administrerar. Vår elektroniska körjournal sitter bland annat i bilar hos småföretagare, kommuner och multinationella företag.

Vår elektroniska körjournal fungerar i hela världen tack vare att det finns GPS-täckning över hela planeten!

Vårt huvudkontor finns i Jönköping som är Sveriges logistikcentrum vilket innebär att våra leveranser bara brukar ta 1 arbetsdag komma fram till dig om ordern läggs i rimlig tid. Vårt lager ligger vägg-i-vägg med Posten och deras logistikcenter vilket gör att vi kan snabbt få iväg din leverans när du har lagt din beställning. Vi försöker att alltid ha minst 200 enheter på lager.

Gustaf Frostsköld Gotime Elektronisk körjournal

INGA MÅNADSKOSTNADER

Vi tar inte ut någon månadsavgift från dig som kund som så många andra företag då vi inte tycker att det behövs för att få fram en elektronisk körjournal och i slutändan så ser körjournalerna ändå likadana ut.
Vår enhet kopplas in till en dator och med det medföljande programmet för man över resorna, körjournalen är blir sedan direkt komplett och behöver egentligen ingen handpåläggning. Enheten klarar att logga flera månader utan att tömmas, vi anser inte att det är värt att betala en månadskostnad utan vi har tagit fram en enhet som löser alla problem med körjournaler men utan att man behöver göra en gigantisk investering över lång tid.

Vi säljer huvudsakligen vår elektroniska körjournal via hemsidan eller telefon vilket gör att vi kan hålla ett lågt pris. Om ert företag önskar ett besök så är vi inte omöjliga, våra besök brukar inte vara så länge då produkten är så extremt simpel, bara att lägga in den elektroniska körjournalen i bilen och köra men det är ju alltid trevligt att få ett ansikte på sina kunder.

SÄKERHET & INTEGRITET

Gotime AB säljer ingen spårningsdata om var du har varit med din bil till 3:e part som tyvärr vissa mindre seriösa aktörer på marknaden gör. Vi kan inte ens se era resor utan allt sparas lokalt på er dator. Vi är väldigt måna om våra kunders integritet.
Enheten fungerar över hela världen där det finns GPS-täckning.

Vår körjournal sitter hos tusentals företag, bland annat: Porsche, Koenigsegg, Cramo, Svensk Fastighetsförmedling, Svenska Kyrkan, ICA, Peab, Skanska, Bukowskis samt ett antal kommuner och mängder av mindre tjänsteföretag som byggare och målare.

Gotime bil

SKATTEVERKET

Vi har från flera företag både före och efter starten av Gotime hört skräckhistorier om hur Skatteverket har hört av sig till företag och ombett dem att skicka in sina körjournaler, räkna med att de kommer att gå igenom körjournalen extremt noggrant. Resultatet för de som inte hade sina körjournaler i ordning blev höga böter, både för företaget och den enskilda anställda som får betala. Detta är inget vi använder som säljargument då vi inte gillar att ”skrämmas” men det är såhär verkligheten ser ut och det är viktigt att veta när man tar beslut kring körjournaler, ju längre tid man väntar desto dyrare blir det när Skatteverket kommer. Vår enhet fungerar som en försäkring för 2990:- när de väl kommer.

Skatteverket kan enkelt se om en körjournal är gjord i sista stund eller om någonting inte stämmer, de jämför bland annat mätarställningen från besiktning mot körjournalen eller mot bensinkvitton om de gör en revision på bolaget.

vit-körjournal

Liten smäcker design

Elektronisk körjournal i hand

Mitt i den lilla enheten gömmer sig ett mönster som känns igen i vår logotyp.
Symbolen står för teknisk frihet, aldrig mer skall du behöva skriva körjournaler för hand.
Vår specialdesignade körjournal kommer att ge dig mer tid till annat.

Känslan av frihet

BMW Dashboard

Vi är snabba i svängarna och svarar våra kunder blixtsnabbt.
Gotime är som en racingbil och vi får verkligen ner alla våra hästkrafter på backen och det går av bara farten!
Asfalten på Mantorp kommer brännas på vår årliga tävling.

Inga kontrakt

X-route från Gotime, elektronisk körjournal. Ingen månadskostnad

Vi vill vara fria som vinden och lätta från marken, vill inte du det också?
Vi vill inte låsa upp dig i tråkiga abonnemang.
Du köper en enhet av oss som du sedan äger, vi bjuder också på uppdateringar och support. Byter du bil är det bara att flytta över enheten till den nya bilen och fortsätta köra.